In de directe omgeving:

  • Zandvoort aan Zee (0,2 km)
  • Zandvoorts Museum (0,4km)
  • Circuit Park Zandvoort (1,1 km)
  • Kennemer Golfclub (1,9km)
  • Supermarkt (0,7km)
  • Treinstation (0,2km)
  • Holland Casino (1km)
  • Amsterdamse waterleiding duinen (1km)
Zandvoort staat bekend om haar strand met de talloze strandpaviljoens. Van maart tot en met september heeft u maar liefst keuze uit een kleine 40 strandpaviljoens. Ieder met een eigen thema of sfeer. Het hele jaar door kunt u altijd terecht voor een kopje koffie, lunch of diner bij één van de vaste strandpaviljoens zoals De Haven van Zandvoort, Nautique of Thalassa.

In het centrum van Zandvoort vindt u naast de gezellige bars en restaurants, ook een gevarieerd aanbod van winkels. Het VVV Zandvoort bevindt zich in een zijstraat van de winkelstraat.

Verder zijn er verschillende musea, die zeker een bezoekje waard zijn. Het Zandvoortse Museum heeft wisselende exposities en in het JuttersMu-zee-um, waar je van alles kan zien wat ooit via de Zee in Zandvoort te recht is gekomen.

In het Circus Zandvoort bevindt zich een bioscoop waar recente films draaien. Verder is er in het gebouw volop vermaak voor jong en oud.

Wilt u heerlijk wandelen in de natuur dan heeft u aan beide zijde van Zandvoort volop mogelijkheden. De Amsterdamse Waterleidingduinen of Kennemerduinen ieder met verschillende wandelroutes.

Vanuit Zandvoort is er een directe trein- en busverbinding naar Haarlem of Amsterdam. U bent er zo zonder eerst lang op zoek te moeten voor een parkeerplaats.

Bruisend Haarlem is gelegen aan rivier De Spaarne. Het is een heerlijke bestemming voor een dagje uit. Combineer cultuur met winkelen, historie en het Bourgondische leven.

In Amsterdam is er altijd wel iets te beleven. De Musea zoals het Van Gogh, het Rijksmuseum of Foam zijn zeker de moeite waard. Maak een rondvaart over de bijzondere Amsterdamse grachten of wandel door de beroemde 9 straatjes met een willekeur aan winkels. Bezoek de Jordaan en laat u rondleiden door een het echte Amsterdam.

De Keukenhof is het mooiste lentepark ter wereld. Ruim zeven miljoen tulpen, narcissen en hyacinten zorgen acht weken lang voor 32 hectare aan geur en kleur.